dijous, 24 de maig del 2012

3r dia:Toledo, Aranjuez, Conca

Avui ens hem llevat i hem recollit tot per deixar l'hotel de Madrid. Després d'esmorzar hem agafat les maletes i hem anat a l'autocar. Ens hem dirigit cap a Toledo on hem vist el riu Tajo i tot seguit hem anat a una Mesquita, on hi havia vestits, joies... sobre els jueus. Després ens han deixat tres quarts d'hora per comprar, a la Plaça Major, i la majoria dels nens i nenes han anat al Mc Donal's. 


Tot seguit hem anat a Aranjuez, a un parc a menjar els entrepans que ens havia donat l'hotel, després ens han portat cap a un palau, però no ens han deixat entrar fins a les cinc de la tarda; llavors hem visitat uns dels jardins del palau, que es deia l'illa perquè estava envoltada pel riu Tajo. 


Quan hem acabat la visita hem anat direcció Conca i hem trigat dues hores. Quant hem acabat d'instal·lar-nos a l'hotel, hem anat a sopar, Havíem d'anar amb algun accessori de carnaval. Quan hem acabat de sopar hem anat a una sala on la Maria José ens ha posat música per ballar, moure el cos una mica i divertir-nos. També hem fet un joc on uns quants nois havien de fer una rotllana dins i les noies una per fora, sonava la música i havies de donar voltes, quants es parava la música havies de fer parella d'un nen i d'una nena; qui no tenia parella quedava eliminat.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada